Mijn missie

Of het broeikaseffect nu bestaat of niet… We verbruiken met z’n allen onnodig veel grondstoffen en fossiele brandstoffen, produceren te veel afval en vervuilen onze leefomgeving. Dat kan anders. Dat wil ik laten zien.

Mijn kracht

Ik zorg dat er echt iets gebeurt. Ik organiseer dat mensen aan tafel komen, elkaar inspireren, concrete doelen stellen en samen duurzame resultaten boeken. Dat doe ik in mijn werk, maar ook daarbuiten.

Mijn ideale omgeving

Dat is mijn eigen straat, maar dan net wat duurzamer: net wat minder afval, net wat vaker op de fiets en flink wat minder fossiele energie. Daar ga ik voor!

Mijn persoonlijkheid

De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) is het meest bekende persoonlijkheidsinstrument ter wereld. Je MBTI-profiel biedt inzicht in jouw motivatie en hoe jij omgaat met de wereld om je heen. Mijn MBTI persoonlijkheidsprofiel is ENFJ.

Als echte ENFJ ben ik motiverend, invoelend en resultaatgericht. Ik haal het beste uit een team door nauw samen te werken. Ik inspireer mensen en respecteer hun waarden. Maar ik weet ook consensus te bereiken en beslissingen te nemen. Daarnaast vind ik het leuk om anderen te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, tijdmanagement en het halen van deadlines.

Scroll naar boven